Gratis verzending vanaf €80 🔊

Meet Yarrah

Het Nederlandse Yarrah maaktdierenvoeding van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. De gezondheid van je huisdier staat bij Yarrah voorop. En daarmee de kwaliteit van de recepturen, ingrediënten en duurzame producten. De ingrediënten in het honden- en kattenvoer komen van biologische boeren en veehouders.

Yarrah is een B Corp, wat staat voor Benefit Corporation. B Corp vertegenwoordigt een groeiende beweging van bedrijven die niet alleen winst, maar ook waarde voor mens, milieu en maatschappij nastreven. Bedrijven met dit keurmerk voldoen aan hoge geverifieerde normen voor sociale en ecologische prestaties, verantwoording en transparantie. Bekijk hier de B Corp Impact Score van Yarrah. 

Naast het B Corp certificaat beschikt Yarrah over het biologisch keurmerk, Beter Leven keurmerk voor vlees en het MSC-keurmerk voor vis. Voor de veganistische producten voor honden beschikt Yarrah over: The Vegetarian Society, The Vegan Society en het EVU (European Vegetarian Union) keurmerk. 

Alle producten