Gratis verzending vanaf €80 🔊

Welkom bij hej tom

Wij zijn dol op abonnementen die ons leven makkelijker maken. We vinden ze zelfs zo leuk dat we ons in het begin misschien voor te veel dingen hebben ingeschreven en er mogelijk een paar zijn vergeten. Je bent niet alleen, een op de vier Nederlanders vergeet wel eens een abonnement op te zeggen. Het is dan ook niet altijd makkelijk om je abonnement op te zeggen of te pauzeren. 

Wij zijn hej tom gestart omdat we vinden dat abonnementen vooral handig moeten zijn, zonder teveel gedoe. Dit doen we door unieke merken voor je samen te stellen en een beter overzicht te geven van je abonnementen. Zodat je elk moment kunt pauzeren, annuleren en aanpassen - om zo verspilling te voorkomen en geld te besparen. 

Abonnementen van morgen

De wereld van nu draait om gemak, en tegelijkertijd willen we allemaal bijdragen aan een beter morgen. Abonnementen hebben de kracht om ze bij elkaar te brengen.  

Als het om duurzaamheid gaat is er veel greenwashing, en soms zelfs regelrechte onzin. Wij doen er daarom alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren, zodat jij betere keuzes kan maken. Ons platform is niet voor elk merk toegankelijk. Om getoond te worden op hej tom moeten merken beschikken over eerlijke abonnementsvoorwaarden en bijdragen aan een beter morgen. Zie ons als je nieuwe subscription buddy.

Een beter morgen begint vandaag 

Niemand is perfect (ook wij niet), maar we proberen onszelf wel te verbeteren. En met elke beslissing die we maken zijn we kritisch over hoe deze het welzijn van mensen, de maatschappij en het milieu beïnvloedt. 

We zijn hard op weg om het platform voor de abonnementen van morgen te worden. Steeds meer abonnementen zijn dan ook af te sluiten en te beheren op hej tom. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en acties.